Policija atšķetina Buļļupē atrastā vīrieša slepkavību (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: photobunny, CC BY-NC-ND 2.0

Decembrī Buļļupes krastā tika atrasts kāda vīrieša līķis. Policijai izdevās noskaidrot atrastā vīrieša personību un otrdien aizturēt trīs iespējamos vainīgos. Vīrietis tika nežēlīgi noslepkavots, aizvests uz Buļļupi un izmests upes krastā. Par šo gadījumu sākts kriminālprocess par slepkavību personu grupā pastiprinošos apstākļos, «Apollo» uzzināja policijā.

Pagājušā gada nogalē, 21.decembrī Bolderājā, Buļļupes krastā tika atrastas kāda vīrieša mirstīgās atliekas ar redzamiem miesas bojājumiem. Rīgas reģiona pārvaldes Kurzemes iecirkņa policijas darbiniekiem, veicot visus nepieciešamos operatīvos izmeklēšanas pasākumus, izdevās noskaidrot mirušā vīrieša personību.

Turpinot izmeklēšanu, policisti nāca uz pēdām trīs personām, kas, iespējams, varētu būt pastrādājušas šo baiso noziegumu un otrdien, 7.janvārī iespējamie vainīgie tika aizturēti. Noskaidrojās, ka 17.decembrī kādā dzīvoklī Iļģuciemā, kāda kompānija bija nodevusies alkohola lietošanai, bet tad pēkšņi viens no kompanjoniem uzbrucis cietušajam. Sācis viņu žņaugt un pēc tam ar nazi divas reizes iedūris cietušajam mugurā. Šis uzbrukums cietušajam beidzās letāli, taču, lai slēptu šo noziegumu, visi kopā sadabūja kādu busiņu un vīrieša mirstīgās atliekas aizveda un izmeta Buļļupes krastā.

Aizturētie ir 1979. un 1975.gadā dzimuši vīrieši un 1979.gadā dzimusi sieviete. Viens no vīriešiem agrāk jau sodīts. Par šo gadījumu sākts kriminālprocess pēc 117.panta par slepkavību pastiprinošos apstākļos, ja to izdarījusi personu grupa, kas paredz sodu – mūža ieslodzījumu vai brīvības atņemšanu uz laiku no desmit līdz divdesmit gadiem un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu