Rīgā ceturtdienas rītā lieli sastrēgumi (58)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Ceturtdienas rītā ap pulksten 8 Rīgā uz Salu tilta un Vecmīlgrāvja tilta centra virzienā izveidojies liels sastrēgums, liecina Rīgas domes Satiksmes departamenta sniegtā informācija.

Par milzīgiem sastrēgumiem ziņo arī interneta lietotāji sociālās saziņas tīklos. Kāda autobraucēja sociālās saziņas vietnē «Twitter» ziņo, ka sastrēgums uz Salu tilta pašlaik ir jau vairāku kilometru garumā.

Kā aģentūrai LETA skaidroja SIA «Rīgas satiksme» pārstāvis Viktors Zaķis, šorīt plkst.7.11 uz Salu tilta lūzuši trolejbusa vadi un uz notikuma vietu izbraukušas «Rīgas satiksmes» remontbrigādes.

«Lūzums tika ātri novērsts un trolejbusu satiksmi tas neietekmēja. Protams, veicot remontdarbus, tika nosprostota viena no satiksmes joslām, kas radīja sastrēgumus,» skaidroja Zaķis.

Kā novēroja LETA, ap plkst.8 sastrēgums uz tilta sākās jau Pārdaugavā pie «Mūsa Motors» autocentra. Aiz Zaķusalas virzienā uz centru vadu remontdarbi vēl tika turpināti un tilta šķērsošanai nepieciešamas aptuveni 20-25 minūtes.

Komentāri (58)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu