Šici izcīna piekto vietu Siguldā notiekošajā EČ (10)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas labākais kamaniņu divnieks Andris un Juris Šici sestdien ieguva piekto vietu Siguldā notiekošajā Eiropas čempionātā, kas vienlaikus ir arī Pasaules kausa noslēdzošais, devītais posms.

Šici pēc pirmā brauciena bija sestajā vietā, bet otrais brauciens bija nedaudz ātrāks, kas ļāva pakāpties par vietu augstāk. No posma uzvarētājiem un Eiropas čempioniem Kristiana Oberštolca/Patrika Grūbera no Itālijas latvieši atpalika par 0,254 sekundēm.

Tikmēr ievērojam kāpums, salīdzinot ar pirmo braucienu, izdevās otrai Latvijas ekipāžai Oskaram Gudramovičam un Pēterim Kalniņam, kuri pēc pirmā brauciena bija 14.vietā. Otrais brauciens Latvijas sportistiem izdevās ātrāks par vairākām sekundes desmitdaļām, kas šajā Pasaules kausa posmā ļāva tikt pie devītās vietas, bet Eiropas čempionāta ieskaitē iegūta augstā astotā pozīcija.

Otrajā vietā aiz Oberštolca/Grūbera finišēja krievi Vladislavs Južakovs un Vladimirs Maknutins, kuri atpalika par 0,046 sekundēm.

Trešo vietu tikmēr izcīnīja austrieši Andreāss un Volfgangs Lingeri.

Kā zināms, pirms tam dāmu konkurencē Elīza Tīruma Eiropas čempionātā ieguva septīto vietu, bet jaunā Ulla Zirne bija 15.pozīcijā.

Posms svētdien noslēgsies ar sacensībām vīriem, kurās startēs Mārtiņš Rubenis, Inārs Kivlenieks, Kristaps Mauriņš un Artūrs Dārznieks, kā arī komandu stafeti.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu