Andrim Freidenfeldam bijusi plastiskā operācija (125)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Pazīstamais mūziķis, pasākumu un raidījumu vadītājs Andris Freidenfelds veicis plakstiņus koriģējošo operāciju, kas ievērojami mainījusi Freidenfelda izskatu un Freidenfelds izskatās par vairākiem gadiem jaunāks. 

Pagājušajā nedēļā Andris Freidenfelds piedalījās sabiedriskās kustības «Sabiedrība pret kažokādām» dibināšanas pasākumā, kurā žurnāls «Kas Jauns» novēroja, ka viņa skatiens kļuvis spožāks un vairs nav ne miņas no grumbiņām, kā arī lokiem zem acīm.

Freidenfelds neesot noliedzis šo faktu, tomēr teicis, ka nevēlas par to runāt, jo daudz labprātāk dalītos savā nostājā par kažokzvēru audzēšanu vai pieredzē, kā atmest smēķēšanu, vēsta žurnāls «Kas Jauns».

«Es jutos labi pirms tam un jūtos labi arī tagad. Tomēr sniegt rekomendācijas - tādu atbildību noteikti neuzņemos,» žurnālam «Kas Jauns» atklājis Freidenfelds.

Speciālists Jānis Zaržeckis žurnālam «Kas Jauns» atklājis, ka viņa klīnikā acu plakstiņu korekcija ir pieprasītāko pakalpojumu saraksta augšgalā, un tā ir samērā vienkārša manipulācija.

Komentāri (125)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu