Pretim pensionāra mājai ierīko autobusu pieturu; kungs kļūst par «cietumnieku savās mājās» (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: photosteve101, CC BY-SA 2.0

Kāds pensionārs Šefīldā, Lielbritānijā kļuvis par cietumnieku savās mājās, pēc tam, kad pie viņa mājas ierīkota noslogota autobusu pietura, raksta «Daily Mail».

Pensionārs Aivors Souters kādu dienu atgriezās mājās un secināja, ka pie viņa mājas ir novilktas dzeltenas autobusu pieturas zīmes. Tagad, ik pa trim minūtēm gar kunga māju brauc garām pilni autobusi, kuri burtiski bloķē izbraukšanu no kunga mājas pagalma.

66 gadus vecais Souters ir pārsteigts, cik ātri vietējās varasiestādes ir izveidojušas sabiedriskā transporta pieturu pie viņa mājas. «Es aizgāju uz slimnīcu, bet kad atgriezos – viss. Tas jau bija izdarīts,» laikrakstam «Daily Mail» stāstīja Souters.

«Pilsētas vadība izveidoja pieturu tieši pretim manas mājas nožogojumam. Tādējādi esmu kļuvis par cietumnieku savās mājās, jo ik pa laikam šeit brauc garām autobusi un bloķē izeju no mana pagalma,» sūdzējās pensionārs.

Šefīldas domes pārstāvji pauduši, ka jaunu pieturvietu ierīkošana ir daļa no 18 miljonus mārciņu vērtās autobusu programmas, kuru paredzēts īstenot nākamo piecu gadu laikā.

«Mūsu mērķis ir padarīt sabiedriskā transporta maršrutus daudz drošākus, lai pasažieri varētu sasniegt sev nepieciešamo mērķi pēc iespējas ērtākā un efektīvākā veidā. Pasažieri ir apmierināti ar jauno pieturvietu izvietojumu, tāpēc tajā nekas netiks mainīts,» medijiem pauda Šefīldas Pasažieru transporta dienesta pārstāvis.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu