«Blackhawks» līderis Keins savainojuma dēļ izlaidīs trīs nedēļas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

NHL komandas Čikāgas «Blackhawks» uzbrukuma līderis Patriks Keins savainojuma dēļ izlaidīs aptuveni trīs nedēļas, vēsta komanda.

Aizvadītajā līgas spēlē pret Sentluisas «Blues», kurā Čikāgas klubs svinēja pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 4:0, Keins guva ķermeņa apakšējās daļas traumu, kā rezultātā turpmākās trīs nedēļas spēlētājam būs jāiztiek bez hokeja.

Komandas galvenais treneris Džoels Kennevils pagaidām nespēj atbildēt uz jautājumu, vai hokejists piedalīsies vēl kādā šīs sezonas regulārā čempionāta cīņā.

«Redzēsim. Protams, viņš ir īpašs spēlētājs, bet mēs mēģināsim turpmākajās nedēļās turpināt spēlēt labi, apzinoties, ko spēlētājs klubam spēj dot,» atzinis Kennevils.

Šīs sezonas 69 spēlēs šobrīd 25 gadus vecais amerikānis izcēlies ar 29 vārtu guvumiem un 40 rezultatīvām piespēlēm.

«Domāju, ka komandai ir jāspēj tikt pāri šādiem brīžiem,» piebilda speciālists.

Kā zināms, Kennevils pēc aizvadītā panākuma kļuvis par trešo treneri NHL vēsturē, kurš spējis sasniegt 700 uzvaru robežu.

Šobrīd «Blackhawks» komanda 70 spēlēs iekrājusi 95 punktus, kas Centrālās divīzijas kopvērtējumā ļauj ieņemt otro vietu, bet Rietumu konferencē tā atrodas ceturtajā pozīcijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu