Spraigi izvēršas policistu došanās uz izsaukumu par zādzību (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Par uzbrukumu policistiem Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes likumsargi aizturējuši trīs agresīvus vīriešus.

Kā portāls «Apollo» uzzināja Valsts policijā, otrdienas vakarā Brasas policijas iecirknī saņemts izsaukums no kāda cietušā par to, ka Rīgā, Vidzemes alejā, viņam nozagtas personīgās mantas.

Lai noskaidrotu lietas apstākļus, policisti izbrauca uz notikuma vietu. Ierodoties norādītajā adresē, dzīvoklī policisti sastapa četrus vīriešus, kuri bija nodevušies kopīgai alkohola lietošanai, taču pašu cietušo tur nesastapa.

Policisti vīriešiem palūdza uzrādīt personu apliecinošus dokumentus, taču trīs no viņiem sāka uzvesties ļoti agresīvi un lamāties ar necenzētiem vārdiem.

Agresīvi noskaņotie vīrieši abiem policijas darbiniekiem uzbruka, saplēšot policistiem formas tērpus un nodarot miesas bojājumus. Policistiem izdevās uzbrucējus aizturēt un tika izsaukti papildspēki.

Visi trīs aizturētie nogādāti Rīgas Brasas policijas iecirknī, kur noskaidrotas visu aizturēto vīriešu personības. Aizturētie ir 1979.gadā, un divi 1980.gadā dzimuši vīrieši.

Par šo gadījumu sākts kriminālprocess par uzbrukumu varas pārstāvim.

Tāpat noskaidrojās, ka viens no 1980.gadā dzimušajiem vīriešiem bija izsludināts meklēšanā Saldus policijas iecirknī par piesavināšanos. Trešdien tiesa vīrietim piemēroja drošības līdzekli apcietinājumu.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu