Nosauc automašīnas ar labākajiem saloniem (33)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Brother Ralphie, CC BY-SA 2.0

Vērtējot auto pēc to saloniem, ASV eksperti ņēmuši vērā gan interjera dizainu, augstvērtīgu materiālu apdari, autovadītāja un pasažiera komfortu, gan multimediju sistēmas funkcionalitāti un vēl vairākus citus parametrus, vēsta ASV mediji.

Testi tika veikti Detroitas ielās divu mēnešu garumā, kuru laikā tika analizēts 41 modelis, kas pārstāvēts ASV automašīnu tirgū. Īpaši svarīgs vērtēšanas aspekts bija nosacījums, ka autoražotājs salonā veicis ievērojamas izmaiņas salīdzinājumā ar iepriekšējās paaudzes modeli.

Atšķirībā no citiem topiem, eksperti automašīnām šoreiz nav piešķīruši konkrētas vietas, bet gan nosaukuši desmit, viņuprāt, labāko automašīnu salonus. Augstāko iekšējā interjera novērtējumu šogad ieguvuši «Chevrolet Corvette Stingray» , «Chrysler 200C» , «GMC Sierra Denali» un «Hyundai Equus Ultimate». Tāpat sarakstā iekļuvuši tādi auto kā «Jeep Cherokee Limited», «Kia Soul +», «Mazda 3», «Mercedes-Benz S550», «Rolls-Royce Wraith» un «Volkswagen Golf GTI».

Sarakstā ir iekļuvuši gan ļoti dārgi spēkrati, gan arī patērētājiem pieejamāku modeļu automašīnas.

Komentāri (33)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu