«airBaltic» paziņo par jauna maršruta atklāšanu (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Latvijas nacionālā aviokompānija «airBaltic» nākamajā ziemas sezonā uzsāks lidojumus no Rīgas uz Popradu Slovākijā. 

Kā informē «airBaltic» korporatīvo komunikāciju viceprezidents Jānis Vanags, jaunais maršruts nodrošinās ērtu ceļošanu starp divām pilsētām, kā arī tālāk uz galamērķiem Baltijā, Skandināvijā un Krievijā.

Aviokompānija lidojumus uz Popradu uzsāks 2014.gada 13.decembrī.

airBaltic valdes loceklis Martins Sedlackis: «Tā kā pēc tautības esmu slovāks, kurš strādā Latvijas aviokompānijā, esmu saviļņots, redzot, kā abu valstu partneri sadarbojas, lai cilvēku ērtības labad savienotu šīs divas lidostas. Gan Latvijas iedzīvotājiem, gan Baltijas reģiona, Skandināvijas, Krievijas un NVS valstu ceļotājiem būs lieliska iespēja piekļūt skaistajam Augsto Tatru reģionam, kas ir alternatīva Alpiem, tikai par zemāku cenu. Turpretī šī reģiona iedzīvotāju ieguvums būs tūrisma attīstība, kā arī ērta piekļuve visiem airBaltic apkalpotajiem galamērķiem.»

Lidojumi tiks veikti vienreiz nedēļā un trīs gadu periodā piedāvās ērtus savienojumus starp Rīgu un Augstajiem, un Zemajiem Tatriem, kā arī no un uz galamērķiem Baltijas reģionā, Skandināvijā un Krievijā.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu