«Vitjaz» iegūst jaunu galveno treneri (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Podoļskas «Vitjaz» galveno treneri apstiprināts Oļegs Orehovskis, tādējādi 36 gadu vecumā kļūstot par līgas gados jaunāko galveno treneri.

Orehovskis kopš 11.janvāra bijis komandas galvenā trenera pienākumu izpildītājs, bet nu viņam uzticēti pilnvērtīgi galvenā trenera pienākumi, ko Krievijas medijiem apstiprinājis kluba ģenerālmenedžeris Igors Varickis.

Janvārī Orehovskis komandu pārņēma pēc Jurija Ļeonova aiziešanas no amata, šajā laikā strādājot arī ar kluba sistēmā esošo latviešu izcelsmes uzbrucēju Aināru Podziņu. Pats Ļeonovs nākamajā sezonā vadīs Habarovskas «Amur» vienību.

Podoļskas klubs šīs sezonas regulāro čempionātu noslēdza Rietumu konferences kopvērtējuma 13.vietā, bet Cerības kausā nepārvarēja jau ceturtdaļfināla barjeru.

Kopš pagājušā gada beigām Orehovskis strādā arī Krievijas otrās izlases treneru korpusā.

Līdz šim gados jaunākais KHL galvenais treneris bijis latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētās Ukrainas komandas Doņeckas «Donbass» vadītājs Andrejs Nazarovs, kuram pašlaik ir 39 gadi. Viens no līgas gados jaunākajiem galvenajiem treneriem ir arī Artis Ābols no Latvijas kluba Rīgas «Dinamo», kuram ir 41 gads.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu