42 zviedri mainījuši vārdu cerībā uz lidmašīnas biļeti un apmaksātu dzīvokli (16)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BriYYZ, CC BY-SA 2.0

Vācu aviokompānijas «Lufthansa» akcijā 42 zviedri likumīgi nomainījuši savu vārdu uz Klauss Heidija, cerot saņemt lidmašīnas biļeti uz Berlīni un gada garumā apmaksātu dzīvokli.

«Bija tikai viens noteikums - jānomaina vārds uz Klauss Heidija,» sacīja «Lufthansa» mārketinga speciālists Magnuss Engvals.

Akcija tika rīkota, lai popularizētu lidsabiedrības maršrutu Stokholma-Berlīne. Interesentu skaits esot pārspējis visas cerības.

«Kad sākām akciju, rēķinājāmies, ka varbūt neviens tajā nepiedalīsies,» atklāja Engvals.

Vārdu Klauss Heidija «Lufthansa» izvēlējās tāpēc, ka tas ir «divu ļoti vācisku vārdu savienojums».

Pirmā vārda maiņa notika nepilnu nedēļu pēc akcijas sākšanās.

Dalībniekiem bija jānosūta dokumentu kopijas, kā arī motivācijas vēstulē jāpaskaidro, kāpēc viņi vēlas pārcelties uz dzīvi Berlīnē.

Konkursā uzvarēja 24 gadus vecs vīrietis, kurš no Mīkaela Andersona kļuva par Klausu Heidiju Andersonu. Viņš saņems arī bezmaksas vācu valodas nodarbības un divriteni ar savu jauno vārdu.

«Es biju ļoti priecīgs, kad man paziņoja par uzvaru,» sacīja Andersons, kura motivācijas vēstule bija Vācijai veltīts dzejolis.

Andersons neplāno atgūt savu iepriekšējo vārdu. «Es būtu vārdu paturējis arī tad, ja nebūtu uzvarējis,» viņš teica. «Tas ir lielisks temats sarunas uzsākšanai.»

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu