Antāne: RP nedalīs rīdziniekus pēc tautības, pārliecības vai sociālā statusa (147)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Evija Trifanova/LETA

Reformu partija (RP) un partijas Rīgas domes priekšsēdētāja amata kandidāte Inga Antāne ir gatava sadarboties ar tiem politiskajiem spēkiem, ar kuriem partijai ir kopējas prioritātes un kuriem ir vēlme strādāt rīdzinieku labā, risinot saimnieciskos jautājumus un nedalot rīdziniekus pēc tautības, pārliecības vai sociālā statusa.

Intervijā aģentūrai LETA Antāne uzsvēra: «Rīgā ir tīri saimnieciski jautājumi un nav svarīgi, vai cilvēks ir latvietis, krievs, vai viņam ir deviņu klašu izglītība vai n-tās augstskolas. Ir svarīgi panākt, lai viņam būtu renovēta māja, normāls asfalts pie mājas, kur iebraukt.»

Vaicāta, vai RP būtu gatava Rīgas domē koalīcijā sadarboties ar apvienību «Saskaņas centrs» (SC) un «Gods kalpot Rīgai», mēra kandidāte uzsvēra, ka partija ir gatava iet kopā tikai ar tiem politiskajiem spēkiem, kuri būs ar mieru vienoties, ka ir jābeidz pašlaik īstenotā Rīgas pārvaldība un «ka ir jābeidz Rīgas iedzīvotājiem darīt pāri, jo katru mēnesi ir jālasa paziņojumi, cik mums naudiņas ir pazudis un ka kaut kur tā ir izsaimniekota».

«Ja politiskais spēks ir gatavs pievienoties maniem plāniem un manām reformām kā kārtīgs, rūpīgs saimnieks, ar to politisko spēku es esmu gatava strādāt. Man ir svarīgs rīdzinieks, un es netaisos siltināt māju tikai vienā pusē, kur dzīvo konkrētas tautības cilvēks,» sacīja Antāne, uzsverot, ka nav svarīgi, vai runa ir par sadarbošanos ar SC vai nacionālo apvienību «Visu Latvijai!»-«Tēvzemei un brīvībai»/LNNK, jo jautājums ir, «vai viņi ir gatavi ar mani dalīt manus principus».

Komentāri (147)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu