Biļetes pieejamas vairs tikai uz septiņiem PK futbolā mačiem (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Šobrīd biļetes pieejamas ir vairs tikai uz septiņiem šovasar Brazīlijā paredzētajiem Pasaules kausa futbolā mačiem.

Kopumā uz 64 Pasaules kausa mačiem pārdoti 2,5 miljoni biļešu, kas ir viens no visu laiku labākajiem rādītājiem šī turnīra vēsturē. Vairums spēļu tika izpārdotas vien neilgu brīdi pēc tam, kad 12. martā biļetes kļuva pieejamas tirdzniecībā.

Šobrīd izpārdoti ir praktiski visi mači, izņemot septiņus. Starptautiskā Futbola federāciju asociācija (FIFA) neatklāj, cik daudz biļešu ir pieejamas, taču atzīst, ka vispieejamākās esot Grieķijas un Kotdivuāras mača biļetes. Šīs abas komandas cīnās C apakšgrupā. Tikmēr E apakšgrupas duelī starp Hondurasu un Šveici atlikušas vien biļetes no dārgākās kategorijas.

Biļetes vēl ir pieejamas arī uz šādiem mačiem: Urugvaja - Kostarika, Dienvidkoreja - Alžīrija, Bosnija un Hercegovina - Irāna, Krievija - Dienvidkoreja, kā arī Nigērija - Bosnija un Hercegovina.

Kad biļetes uz Pasaules kausa mačiem tika izliktas pārdošanā, divas trešdaļas spēļu tika izpirktas trīs stundu laikā, kamēr uz visiem mājinieces Brazīlijas mačiem biļetes vairs nebija pieejamas stundas laikā.

Futbola līdzjutējiem vēl ir laiks līdz otrdienai, lai par pašreizējo summu iegādātos biļetes uz kādu no mačiem, bet biļešu pārdošana tiks atsākta 15. aprīlī, kad varēs iegādāties biļetes arī uz pārējām spēlēm.

2014. gada Pasaules kauss no 12. jūnija līdz 13. jūlijam norisināsies 12 Brazīlijas pilsētās.Šobrīd biļetes pieejamas ir vairs tikai uz septiņiem šovasar Brazīlijā paredzētajiem Pasaules kausa futbolā mačiem.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu