Brīdina par apgrūtinātu braukšanu daudzviet Latvijā (21)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Uz autoceļiem daudzviet Latvijā svētdienas rītā ir apgrūtināta braukšana, liecina uzņēmuma «Latvijas Valsts ceļi» publiskotā informācija.

Slapjā sniega un apledojuma dēļ apgrūtināta braukšana ir pa Tallinas un Vidzemes šosejām tuvāk Igaunijas robežai, pa Liepājas šoseju no Anneniekiem līdz Liepājai, kā arī pa Talsu - Kuldīgas un Kuldīgas - Kandavas šosejām.

Pa reģionālas nozīmes ceļiem šorīt apgrūtināti braukšanas apstākļi ir Alūksnes, Kuldīgas, Saldus un Talsu apkārtnēs, bet pa vietējas nozīmes ceļiem - Alūksnes un Saldus apkārtnēs.

Saskaņā ar meteoroloģisko prognozi arī šodien daudzviet gaidāmi nokrišņi - gan lietus, gan slapjš sniegs, gaisa temperatūra vietām noslīdēs zem nulles, kas veicinās apledojuma veidošanos uz brauktuvēm. Lai nepakļautu sevi un citus ceļu satiksmes dalībniekus paaugstinātam riskam, ceļu uzturētāji aicina autovadītājus izvēlēties laika apstākļiem un ceļa stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un manieri.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu