Cukīni maize (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrāna uzņēmums

Nepieciešams:

1,5 glāzes miltu
šķipsniņa sāls
1 tējkarote cepampulvera
0,5 tējkarotes sodas
1,5 tējkarotes kanēļa
2 olas
0,5 glāzes augu eļļas
1 glāze cukura
1 ēdamkarote vaniļas cukura
2 nelieli cukīni
0,5 glāzes valriekstu

Pagatavošana:

Miltus sajauc ar sāli, sodu, cepampulveri, kanēli. Olas saputo ar cukuru un vaniļas cukuru, pieliek eļļu. Olu masai pieliek miltus, samaisa. Cukīni sarīvē uz rupjās rīves, riekstus sakapā. Visu sajauc ar mīklu.

Kēksa formu ietauko, izkaisa ar miltiem. Liek mīklu, cep 190 grādos apmēram 50 minūtes. Gatavību pārbauda ar kociņu.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu