«Dinamo» situācijā ar Dārziņu izvēlas nogaidīt (50)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgas «Dinamo» komanda uzbrucēju Lauri Dārziņu neizvēlēsies Kontinentālās hokeja līgas (KHL) atteikumu draftā, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija.

Kā zināms, Dārziņu otrien atteikumu draftā ievietoja Čeļabinskas «Traktor», kura sastāvā viņš šosezon savainojumu dēļ izlaidis daudz spēļu. Viņu līdz ceturtdienai savā īpašumā var iegūt jebkura cita līgas komanda, tomēr tādā gadījumā nāksies pārņemt arī pašreizējās hokejista līgumsaistības, kas 2011. gadā ar Kazaņas «Ak Bars» tika noslēgtas iespaidīgā apmērā.

Iepriekš Dārziņš KHL pārstāvējis Rīgas «Dinamo» un Kazaņas «Ak Bars». Ar veiksmīgu sniegumu uzbrucējs izcēlies tikai «rīdzinieku» rindās, tādēļ līdzjutēju aprindās jau izskanējušas runas, ka viņi labprāt Dārziņu atkal redzētu Latvijas komandas sastāvā.

Rīgas «Dinamo» ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs sarunā ar aģentūru LETA nevēlējās komentēt, vai klubam ir interese par Dārziņa pakalpojumiem.

Tomēr aģentūra LETA noskaidroja, ka Rīgas «Dinamo» nogaidīs līdz atteikumu drafta izskaņai un novērtēs tālāku situācijas attīstību. Ja neviena KHL komanda neizvēlēsies Dārziņu un viņa pašreizējās līgumsaistības atteikumu draftā, pastāv iespēja, ka «Traktor» lauzīs līgumu ar hokejistu. Līdz ar to viņš kļūs par brīvo aģentu un būs pieejams jebkurai citai komandai, kas ar hokejistu varēs slēgt jaunu līgumu.

Tāpat pastāv iespēja, ka «Traktor» komanda pēc Dārziņa iziešanas no atteikumu drafta viņu varētu nosūtīt uz savu fārmklubu Čeļabinskas «Čelmet», kas spēlē Krievijas Augstākajā hokeja līgā (VHL).

Dārziņš Čeļabinskā nokļuva starpsezonā, kad tika aizmainīts no Kazaņas «Ak Bars». Vienošanās ar Latvijas hokejistu tika noslēgta uz vienu sezonu - «Traktor» komanda pārņēma visas «Ak Bars» saistības ar hokejistu.

Komentāri (50)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu