Disko mūzikas leģenda no «Boney M» piedāvā koncertšovu ar Rassell (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pasaules visu laiku populārākā disko mūzikas grupa  - «Boney M», tās solistes Šeilas Bonnick  personā ir izveidojusi veiksmīgu sadarbību ar Latvijas deju mūzikas līderiem -  Rassell & Sabīni Berezinu. Mākslinieki ir vienojušies kopīgā mūzikālā projektā - «The Sounds of Boney M».

Pašmāju deju mūzikas izpildītājs un producents Rassell (Ruslans Kuksinovičs) ir ierakstījis dziesmu ar vienu no savulaik populārās disko mūzikas grupas «Boney M» agrīno dalībnieci Šeilu Bonnick.

Šeila bija atlidojusi uz Latviju, lai ierakstītu anglisko versiju pagājušā gada vasaras mega hitam «Dzīvo brīvi», kuru oriģinālversijā Rassell izpilda ar savu skatuves partneri, dziedātāju Sabīni Berezinu.

Dziesmas angliskās versijas nosaukums ir «Live Better», kuras mūzikas un vārdu autors ir pats Rassell. Dziesmas teksts, kā arī latviskajai versijai ir ar pozitīvu lādiņu, tā stāsta par savu mērķu sasniegšanu, pozitīvu domāšanu un labi pavadītu laiku.

Šeila atkal ierodas Latvijā, lai uzņemtu šīs dziesmas koncerta versiju un sniegtu divus fantastiskus koncertšovus –

18.oktobrī Jēkabpilī, klubā «Luiize» un 19. oktobrī Rīgā, koncertzālē «Godvil» tajos iekļaujot visu laiku labākos «BONEY M» megahitus!

1975. gadā vācu producents Frenks Farians izveidoja pasaules slaveno grupu «Boney M». Jau tālajā 1976.gadā grupa ar savu hitu «Daddy Cool» pārliecinoši ieņēma pasaules mūzikas topu pirmās vietas. Tad sekoja nākamais grupas megahits, dziesma «Sunny». Kopš tā laika grupa «Boney M» kļuva par neapstrīdamu līderi disko mūzikas attīstībā.

1986. gadā grupa uz laiku pārtrauca savu officiālo pastāvēšanu, bet tā kā tajā laikā disko mūzika bija ļoti populāra, grupas dalībnieki pieņēma lēmumu nepārtraukt muzicēt, katrs izveidojot savu sastāvu, tādā veidā turpinot popularizēt visiem zināmos «Boney M» hitus. Dotajā mirklī pastāv trīs «Boney M» mūzikas kolektīvi.

Kā viens no populārākajiem šīs pasaules slavenās grupas sastāviem ir Sheyla Bonnick izveidotais šovs «TheSounds of Boney M».

Šeila Bonnick strādāja jau no grupas pirmssākumiem kopā ar Meizī Viljamsu un Klaudiju Beriju. Pēc desmit gadu veiksmīgas sadarbības arī viņu ceļi šķīrās, un katrs sāka muzicēt atsevišķi.

Šeilas koncerta programma „ The Sounds of Boney M» pilnībā sastāv no grupas labākajiem hitiem, kas tika ierakstīti tās slavas virsotnē!

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu