Dvīņumāsas dalās it visā, pat draugs ir kopējs (62)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Mums ir līgums ar Dievu, saka dvīņumāsas Amija un Bekija Glasas (46).

ASV Losandželosā dzīvojošās dvīņumāsas pēdējo 15 gadu laikā šķirti nav pavadījušas vairāk par 30 minūtēm. Viņas uzskata, ka ir viena persona divos ķermeņos.

Māsas bija tikai divus mēnešus vecas, kad viņas adoptēja audžuģimene. Viņas ir pabeigušas augstskolu, strādā vienā uzņēmumā.

Pēdējos 19 gadus viņas pat ēd vienādi - ne tikai ēdienu daudzumu - tas tiek nomērīts, lai viena no māsām nepieņemtos svarā, bet viņas pat ēdienu nokož reizē. Māsas saka, ka ēdot viena par otru zina, kad otra ir paēdusi. Arī apģērbs ir vienāds, atšķirība varētu būt tikai krāsu toņos. Bērnībā vecāki viņas ģērbuši vienādā apģērbā. Arī tagad tā viņas jūtas vislabāk.

Māsas visu laiku uzturas kopā, strādā kopā, viņām pa abām ir viens telefons un viens draugs.

Māsas nesaskata neko sliktu apstāklī, ka viņām pa abām ir viens draugs, viņas dalās it visā. Māsas saka, ka viņas nav ieinteresētas citādās attiecībās, jo viņas ir savstarpēji precējušās. Viņas nevar iedomāties, ka viņām vajadzētu audzināt bērnu, tas izjauktu viņu attiecības.

Amijas un Bekijas draugi ir satraukti, kas notiks, ja viena no māsām nomirs, otrai māsai tas būs liels trieciens vai, iespējams, nepārdzīvojams notikums.

Komentāri (62)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu