«Dzīvīte» jaunā sezona sākas ar jaunu vadītāju un nebijušiem stāstiem (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vakar, 13.janvārī, pie skatītājiem atgriezies LNT raidījums «Dzīvīte» ar jaunāko sezonu, kuru tagad un turpmāk vadīs Zane Vaļicka. Turpmāk ik darba dienas rītu Z.Vaļicka kopā ar Andri Buli un Ivetu Vītolu sniegs vērtīgus padomus par veselību, bērnu audzināšanu, kā arī atklās grāmatu jaunumus. Jau šo ceturtdien, 16.janvārī, raidījums «Dzīvīte» piedāvā sarunu ar Raimondu Paulu par viņa skatījumu uz dzīvi jeb nesen izdoto grāmatu Etīdes par dzīvi. 

Jauns gads, jauna apņemšanās

Divu bērnu mamma Z.Vaļicka darbojas Neatkarīgajā teātrī Kabata un strādā Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā par aktiermākslas pasniedzēju. Par iespēju vadīt raidījumu «Dzīvīte» Z.Vaļicka saka: «Ikviens no mums sāk jauno gadu ar kādu apņemšanos. Arī man tāda ir! Būt labākai, zinošākai, veselīgākai, pilnveidot sevi vai pat pārspēt. Patiess prieks, ka varēšu to darīt kopā ar raidījuma «Dzīvīte» komandu un visiem, kas ar LNT starpniecību mums rītos pievienosies!»

Šosezon «Dzīvīte» lielāku uzmanība pievērsīs sociāliem jautājumiem, un jo īpaši tiem, kas skar veselību. Sadarbībā ar vadošo ārstniecības iestāžu speciālistiem, tiks stāstīts par medicīnas aktualitātēm, tiks rādīti dažādi stāsti par veselību un veselīgu dzīvesveidu, kā arī tiks vēstīts par citām svarīgām lietām. «Dzīvīte» turpinās sniegt vērtīgi padomus LNT skatītājiem un meklēt atbildes uz jautājumiem, kas skar ne tikai veselību, bet arī bērnu audzināšanu, kā arī ik ceturtdienu vēstīs par grāmatu jaunumiem.

Raidījumā viesosies Raimonds Pauls

Jau šo ceturtdien, 16.janvārī, «Dzīvītē» grāmatu apskatā viesosies Raimonds Pauls, kurš šogad paspējis piedzīvot divus īpašus notikumus – 8.janvārī tika izdota grāmata «Etīdes par dzīvi», bet 12.janvārī viņš atzīmēja savu 78.dzimšanas dienu. Par godu jaunās grāmatas iznākšanai «Etīdes par dzīvi», A.Bulis sarunāsies ar Maestro R.Paulu un izdevuma sakārtotāju Dinu Balodi, kā arī izdevēju Viju Kilbloku.

Skatieties raidījuma «Dzīvīte» jauno sezonu ik darba dienas rītu 9:00 kanālā LNT.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu