Foto: Atrodi atšķirības! (122)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Interneta vidē pēdējā laikā kļuvusi populāra kādu asprāšu izveidota fotogrāfiju kompilācija, kurā redzams Rīgas mērs Nils Ušakovs, kurš vizuāli ļoti līdzinās skandalozajam aktierim Sergejam Svetlakovam no populārā komēdiju skeču šova «Naša Russia».

Ņemot vērā acīmredzamo Nila Ušakova līdzību ar raidījuma «Naša Russia» komiķi Sergeju Svetlakovu, sociālo tīklu lietotāji jau pieļāva iespēju, ka Ušakovs tiešām piedalījies ierakstu uzņemšanas procesā. Kā jums šķiet?

Rīgas mērs Nils Ušakovs nav vienīgais, kuram piemīt līdzība ar ārzemju aktieriem. Pirms neilga laika interneta asprāši publiskoja fotogrāfijas, kurās saskatāma Valsts ieņēmumu dienesta (VID) ģenerāldirektores Ināras Pētersones līdzība un pasaulslavenās Holivudas filmas «Viens pats mājās» otrās daļas varoni, kura rūpējās par baložiem un palīdzēja Kevinam izglābties no ļaundariem.

Lai gan sociālo tīklu lietotāji bija pārliecināti, ka Pētersone filmā ir piedalījusies, tomēr tā nav un patiesībā baložu tantes lomu atveidojusi aktrise Brenda Frikere (Brenda Fricker). Abu sieviešu salīdzinājumu varat apskatīt fotogalerijā, taču zemāk video no filmas «Viens pats mājās». 

Komentāri (122)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu