Foto: Britnija Spīrsa krasi mainījusi izskatu (45)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Kaut arī laiks, kad Britnija Spīrsa slīga dziļā depresijā un ar skaistumkopšanu neaizrāvās, nu jau ir tālu aiz muguras, tomēr vēl nesen viņas vizuālo tēlu par īsti veiksmīgu nosaukt nevarēja. Uz svētdien notikušo «Oskaru» ceremonijas pre-party Britnija ieradās kleitā ar dziļu dekoltē - bet ne jau tas piesaistīja visu klātesošo acis.

Spīrsa kļuvusi par bruneti. Jāatzīst, daudz tumšākā (kā ierasts) matu krāsa viņai piestāv ļoti labi, turklāt Britnija izskatās daudz sakoptāka. Starp citu šoreiz dziedātāja nav piemirsusi parūpēties manikīru, kas reiz sagādāja viņai neērtības pilnu brīžus uz sarkanā paklāja.

Vēl nesen - janvāra sākumā - popzvaigzne atsauca saderināšanos ar līgavaini Džeisonu Traviku, kā arī aizgāja no talantu šova «The X Factor» žūrijas. Iespējams, nu viņai ir vairāk laika sev, vai arī viņa uzskatāmi vēlas parādīt, ko Džeisons un šovs ir zaudējuši.

31 gadu vecā Spīrsa un 41 gadu vecais Traviks, kurš agrāk bija viņas aģents, saderinājās 2011.gada decembrī.

Spīrsa jau divreiz bijusi precējusies. 2004.gadā viņa Lasvegasā negaidīti salaulājās ar bērnības draugu Džeisonu Aleksandru, taču laulība ilga tikai 55 stundas. Tajā pašā gadā viņa apprecējās ar dejotāju Kevinu Federlainu, ar kuru viņai ir divi bērni. Laulība izjuka 2006.gadā.

Komentāri (45)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu