Foto: Ko piedāvā jaunais «Lido»? Gatavo pats Ķirsons (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Šodien «Lido» atver jaunu bistro Rīgā, tirdzniecības centrā «Domina Shopping», informēja Justs Dimants, AS «Lido» komunikācijas konsultants. Tas ir pirmais jaunais «Lido» bistro, kas tiek atvērts kopš 2005.gada, un platības ziņā trešais lielākais uzņēmuma bistro Latvijā - tajā tiks nodrošinātas 270 sēdvietas un tā ēdienkarti veidos aptuveni 300 dažādi ēdieni. Kopumā jaunajā bistro tiks nodarbināti 100 darbinieki. Jaunā «Lido» izveidē investēti ap 900 000 eiro.

Pērn, noslēdzot divus gadus ilgušo tiesiskās aizsardzības procesu un uzņēmuma atveseļošanās posmu, AS «Lido» atsāka pakāpenisku izaugsmi. Vasarā tika izmēģināta jauna koncepcija - pagaidu jeb pop-up bistro vasaras terase Jūrmalā, Jomas ielā, kas deva labus rezultātus. Savukārt šodien, 2014.gada 4.februārī, tiks atvērts jauns bistro t/c «Domina Shopping».

Nu jau deviņu «Lido» bistro tīklā, kas darbojas Latvijā, šis būs trešais lielākais bistro.

Visu februāri darbosies atklāšanas piedāvājums - jebkura pirkuma čeka īpašnieks varēs laimēt LIDO un t/c «Domina Shopping» dāvanu kartes.

Bistro atrodas t/c «Domina Shopping», Rīgā, Ieriķu ielā 3, ēdināšanas zonā pie izejas uz Bērzaunes ielu.

Bistro darba laiks turpmāk būs katru dienu no plkst.10.00 līdz 22.00.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu