Galvanovskis: šāda pieredze noderēs nākotnē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/«Apollo»

Latvijas čempionu BK «Ventspils» galvenais treneris Agris Galvanovskis pēc [s:30380] norādīja, ka jaunajiem spēlētājiem šādu maču pieredze noderēs nākotnē, ziņo [s:30381].

«Apsveicu Bambergas komandu ar uzvaru un lielisku spēli aizsardzībā - ielaist 51 punktu tas ir apsveicami,» norāda Galvanovskis.

«Mums bija problēmas, jo divi (Jānis Strēlnieks un Mareks Jurevičus) no pamatsastāva spēlētājiem ir savainoti. Mēs esam jauna komanda, un, lai gan rezultāts nav apmierinošs, šāda pieredze un izaicinājums mums noderēs,» uzskata treneris.

Bambergas «Brose Baskets» galvenais treneris Kriss Flemings uzsvēra, ka viņa vadītajai komandai svarīgi bija labi iesākt maču. «Bijām vīlušies pēc sestdienas zaudējuma Vācijas čempionātā, tādēļ motivācija reabilitēties bija liela. Spējām saglabāt labu spēles kvalitāti, lai gan bijām vadībā ar 30 un vairāk punktiem.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu