Gatavojam rabarberus ziemai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Rabarberu ievārījums ar apelsīniem

Nepieciešams:
1.5 kg rabarberu
0,5 kg apelsīnu
0,5 kg cukura

Pagatavošana:
Rabarberus nomizo un sasmalcina. Apelsīnus nomizo un sagriež. Viena apelsīna mizu sagriež smalkās strēmelēs. Visu liek katliņā, pievieno cukuru un maisot karsē vismaz pusstundu, lej izkarsētās burciņās.

Rabarberu džems ar banāniem

Nepieciešams:
500 g rabarberu
500 g cukura
300 g banānu

Pagatavošana:
Sasmalcinātus rabarberus samaisa ar cukuru, atstāj uz pāris stundām. Pievieno sagrieztus gatavus banānus. Uzvāra un karsē apmēram 5 minūtes. Tūlīt lej izkarsētās burciņās un aizvāko.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu