Glābēji šodien izglābuši vēl divus zemledus makšķerniekus (66)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) darbinieki trešdien jau divas reizes ir izglābuši ledū ielūzušus pārgalvīgus zemledus makšķerniekus.

Kā portāls «Apollo» uzzināja VUGD, plkst.10.19 saņemta informācija, ka Daugavpilī, Mazajā Stropu ezerā, ledū ir ielūzis un slīkst cilvēks. Ierodoties notikuma vietā, glābēji apmēram 10 metrus no krasta pamanīja ielūzušu ledu un tajā esošu cilvēku.

Ugunsdzēsēji glābēji vīrietim padeva virvi un izvilka viņu krastā, un nodeva mediķiem.

Kā norādīja Daugavpils glābēji, ledus šajā vietā ir ārkārtīgi plāns un paši ugunsdzēsēji lūza ledū, kamēr nokļuva līdz cietušajam.

Savukārt, plkst.10.45 VUGD saņēma informāciju, ka Ludzas novada, Ludzas ezerā, ledū ir ielūzis cilvēks. Sākotnēji glābējiem bija grūtības atrast apmēram 40 gadus veco slīkstošo cilvēku, jo viņš atradās apmēram 600 metrus no krasta.

Nokļuvuši līdz cietušajam, glābēji ar glābšanas dēļa un virves palīdzību viņu izcēla no ūdens, nogādāja krastā un nodeva mediķiem.

Glābējiem bija piezvanījis šī vīrieša draugs, kas ar viņu kopā makšķerēja. Lai arī šo ezeru jau gandrīz pilnībā klāj ledus, vietām tas vēl ir ļoti plāns un neiztur cilvēka svaru, norāda glābēji.

<em><strong>Otrdien izglābts pirmais ledū ielūzušais makšķernieks.</strong></em>

Komentāri (66)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu