Hokeja klubs piedāvājis līgumu Džastinam Bīberam (33)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Austrumkrasta hokeja līgā (ECHL) spēlējošā komanda Beikersfīldas «Condors» piedāvājusi amatieru līgumu uz nākamo sezonu kanādiešu popdziedātājam Džastinam Bīberam.

«Esmu redzējis pāris video, kuros viņš slido ar manas dzimtās pilsētas komandu Toronto «Maple Leafs», un domāju, ka viņš mums varētu noderēt,» izteicās galvenais treneris un hokeja operāciju vadītājs Mets O'Detē. «Viņam ir labais nūjas satvēriens, un šādu spēlētāju mēs jau ilgāku laiku vēlamies piesaistīt.»

18 gadus vecais Bībers dzimis Londonas pilsētā Ontario, bet izauga Stretfordā, kur iemīlējis hokeju. Viņš ir slidojis ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu «Maple Leafs», bet nekad nav piedalījies profesionālā spēlē.

Skauti izpētījuši, ka Bīberam ir «mīkstas rokas, labs slidojuma solis un iznīcinošs plaukstas metiens, ar ko varētu pārspēt NHL kalibra vārtsargus». Tāpat dziedātājs arī esot spēcīgs soda metienos.

Komentāri (33)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu