«Instrumenti» izsludina konkursu ar galveno balvu - ceļojumu uz Īslandi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Grupa «Instrumenti» un «SEB Studenta Banka» izsludina video konkursu un galvenajā balvā radošākajam video meistaram dāvās iespēju ciemoties «Greenhouse» studijā Reikjavīkā, Īslandē, kur top «Instrumenti» debijas albums.

Video konkurss notiek no 2011. gada 09. marta līdz 20. aprīlim, un tajā aicināts piedalīties ikviens, kas vēlas izpausties un cīnīties par galveno balvu – ceļojumu uz Īslandi kopā ar grupu «Instrumenti».

«bit.ly/fgD5Gl

«Konkursā aicinām piedalīties ikvienu, kas reiz sapņojis kļūt par režisoru. Mēs, kā žūrijas locekļi, radošumu un oriģinālās idejas vērtēsim augstāk kā tehnisko kvalitāti. Zinām, ka video klipa uzņemšana parasti izmaksā gaužām dārgi, tādēļ mudinām konkursantus būt radošiem un savas idejas īstenot ar resursiem, kas viņiem ir apkārt,» stāsta Shipsi. «iespējams, ka labāko video arī izmantosim kā pamatu dziesmas oficiālajam video klipam un to veidosim kopā ar konkursa uzvarētāju.»

instrumenti@studentabanka.lv

Visus konkursam pieteiktos video vērtēs «Instrumenti» mūziķi, grupas menedžmenta un SEB bankas pārstāvji. Paralēli no 12. aprīļa līdz 20. aprīlim notiks arī publiskais balsojums portāla SEB Studenta Bankas mājas lapā - «draugiem.lv/studentabanka». Konkursa uzvarētājs tiks noskaidrots, apkopojot žūrijas un publikas balsojumus un Konkursa uzvarētāja vārds tiks publicēts Studenta bankas mājas lapā.

Konkursa uzvarētājs balvā iegūs iespēju viesoties «Greenhouse» ierakstu studijā Īslandes galvaspilsētā Reikjavīkā, kur top «Instrumenti» debijas albums. Ceļojums notiks laika periodā no 04. maija līdz 09. maijam. Konkursa nolikumu meklē «draugiem.lv/studentabanka».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu