«iPad» sagādā nepatīkamu pārsteigumu kādas meitenītes tēvam Lielbritānijā (103)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pete Prodoehl, CC BY-NC-SA 2.0

Nepatīkamu pārsteigumu Lielbritānijā, Češīrā, piedzīvojis kādas astoņus gadus vecas meitenītes tēvs, kurš saņēma spēcīgu strāvas triecienu brīdī, kad mēģināja no strāvas atvienot meitas «iPad» lādētāju, vēsta «Daily Mail».

Tēvs ir pārliecināts, ka spēcīgais strāvas trieciens, kas viņu burtiski aizmeta pāri istabai, viņa meitai būtu bijis nāvējošs.

34 gadus vecais Tims Džilulijs stāstījis medijiem, ka meita palūgusi tēvam atvienot «iPad» lādētāju no strāvas, un tas viņa rokās «uzsprādzis».

Džilulijs kompānijas «Apple» «iPad» uzdāvinājis meitai dzimšanas dienā, taču neilgi pēc tam ierīcei radušās problēmas ar lādētāju, tāpēc tēvs mēģinājis to atdot atpakaļ veikalā, taču pārdevēji apgalvojuši, ka tas esot darba kārtībā. Tēvs iegādājies jaunu lādētāju, taču arī tas izrādījies bojāts.

Šobrīd bojātais lādētājs nosūtīts «Apple» izpētei.

Jāpiebilst, ka jūlijā kāda 23 gadus veca stjuarte gāja bojā no strāvas trieciena, kad mēģināja atbildēt uz zvanu savā «iPhone 5», kurš tajā brīdī bija pievienots strāvai.

Komentāri (103)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu