Izveidota aplikācija, kas ļauj ērti pārrēķināt cenas no latiem uz eiro (62)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Images_of_Money, CC BY-SA 2.0

Lai Latvijas iedzīvotājiem pāriešana uz eiro valūtu padarīt ērtāku, aģentūra «Wrong Digital» izstrādājusi mobilo aplikāciju - eiro kalkulatoru, kas palīdz viegli un ātri pārvērst cenas latos uz cenām eiro un otrādi.

Kā portālam «Apollo» pavēstīja aģentūrā, aplikācija «0.7028» ļaus izvairīties no pārpratumiem, neērtībām vai pārmaksāšanas, izdarot ikdienas pirkumus. Tās estētiskais dizains un vienkāršā funkcionalitāte padara to ērti lietojamu ikvienam viedtālruņa īpašniekam.

Aplikācija kopš septembra ir pieejama viedtālruņos ar «iOs» operētājsistēmu. Šoruden kompānija plāno pielāgot aplikāciju arī «Android» un «Windows Phone» operētājsistēmu viedtālruņiem.

«Mums kā digitālās jomas profesionāļiem ir svarīgi sevī saglabāt prieku mācīties un pašizpausties, tādēļ ik pa laikam veidojam šādus neatkarīgus projektus, kur varam mācīties programmēt valodās, ko līdz šim nepārzinājām un dizainēt bez iepriekš radītām vadlīnijām. Aplikācijas «0.7028» ideja nav oriģināla, taču tās izpildījums ir atšķirīgs. Veidojām aplikāciju ātru, ērtu un kas svarīgi – estētisku. Aicinām arī dalīties atsauksmēs – ņemsim tās vērā, lai šo visiem Latvijas iedzīvotājiem veidoto aplikāciju pilnveidotu,» teic aģentūras radošais direktors Oskars Cirsis.

https://itunes.apple.com/lv/app/0.7028/id699099532?mt=8

Komentāri (62)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu