Jurģis Liepnieks atbalsta marihuānas legalizāciju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Sociālā tīkla «Twitter» vietnē politiskais konsultants un sabiedrisko attiecību eksperts Jurģis Liepnieks pauž atbalstu marihuānas legalizācijai.

Viņš raksta: «Tas ir oficiāli - es esmu par marihuānas legalizāciju. Liepāju kā mazo Amsterdamu, cannabis SPA Latvijas tīrajos laukos, utt.»

Vēl daži Jurģa Liepnieka domu graudi:

«Ja jau angļu tūristi nav aizliegti ar likumu, tad ir tikai muļķīgi, ka nav arī zāles turistu, jo slktāk jau tāpat nebūs.»

«Neredzu nevienu jēdzīgu argumentu, kapēc alkohols ir atļauts, bet zāle ne. Es par sapīpējušos tūristu pūļiem, nodokļu miljardiem un foršu LV.»

«Galvenais, dekriminalizēt zāli var ar vienu Saeimas balsojumu. Ceturdien nobalso, pirmdien, jauna miljardu vērta industrija ir dzimusi.»

«Man pašam zāle neinteresē, īpaši kā smēķējamais, bet no literatūras spriežot, nav bīstamāka veselībai, kā šņabis, vai cigaretes.»

«Atkarība mazāka kā no tabakas, bet degradēties var arī no Latvijas balzāma Lai gan domāju, ka degradācija notiek galvā, vielas nāk pēc tam.»

«Noziedzības līmenis Amsterdamā ir viens no zemākajiem pasaulē.Dzīves līmenis viens no augstākajiem.»

«Lai dekriminalizētu marihuānu, referendums nav vajadzīgs. Saiema var izdarīt ceturdien dažus grozījumus un pirmdien mums ir mazā Amsterdama.»

«Tikko pasūtīju manā izpratnē uzticamākajiem LR sociologiem «SKDS», pētījumu. Noskaidrosim, ko īsti sabiedrība domā, par zāles legalizāciju.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu