Karro: Ar Stupeli ir ielikts pamatīgs darbs pie fiziskās sagatavotības (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latviešu motobraucējs Matīss Karro nesen Spānijā pēc ilgāka pārtraukuma aizvadīja pirmos treniņus ar motociklu, bet pēc tam sportists atgriezies Latvijā, lai turpinātu strādāt pie fiziskās sagatavotības, bet nu jau Matīss dodas prom uz nākamajiem treniņiem, «Apollo» pastāstīja Karro preses sekretārs Mārtiņš Jankovskis.

7. janvārī Karro devās uz Nīderlandi, bet viņš kopā ar komandu lidoja uz Spāniju, kur tika aizvadīta pirmā treniņnometne. «Janvāra sākumā devos uz Nīderlandi, lai pāris dienas tur varētu sagatavot tehniku un sporta ekipējumu. 11. janvārī kopā ar komandu un jauno treneri Hariju Evertsu devos uz Spāniju,» iesāk Matīss Karro.

«Ņemot vērā, ka pēc traumas ilgi nebiju braucis, pirmajos treniņos visu darīju lēnām un piesardzīgi. Šajā treniņnometnē bez mums brauca vēl tādi sportisti kā Džefrijs Herlings (MX2 čempions), Džordijs Tiksjē, Havjērs Būgs, Rui Gonsalvešs, Džonatans Baragans un citi.»

«Pirmās dienas braucu ļoti prātīgi, jo nebija nevienam nekas jāpierāda. Ar katru nākamo treniņu jutos labāk un nometnes beigās varēju jau nobraukt ilgākus braucienus, kas liecina par to, ka kopā ar Kasparu Stupeli darbs pie fiziskās sagatavošanās ir ielikts pamatīgs. Jau šajos treniņos ļoti daudz ar padomiem palīdzēja Everts. Bija daudz dažādu sīkumu, pie kā noteikti būs jāpievērš uzmanība turpmāk,» teic Matīss.

«Šajos treniņos patestējām jaunos sacensību motorus. Manuprāt, tie bija ļoti spēcīgi, tāpēc tagad viss būs atkarīgs tikai no manis,» piebilst Karro. Kamēr komanda pēc nometnes Spānijā devās uz Nīderlandi, lai turpinātu strādāt pie motocikla, tikmēr Matīss devās atpakaļ uz Latviju, lai nedēļu turpinātu slēpot un strādāt pie fiziskās slodzes. Pirmās sacensības motokrosistam paredzētas 10. februārī Anglijā un 17. februārī Francijā.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu