Kaufmanis nepaliek Rīgā un atgriežas BK «Valmiera»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/«Apollo»

Basketbola kluba «Valmiera» sastāvā atgriezies bijušais komandas spēlētājs Jānis Kaufmanis, tā ziņo kluba mājas lapa.

22 gadus vecais Kaufmanis aizvadītajā sezonā spēlēja Latvijas čempionvienībā «VEF Rīga», taču basketbolistam netika dots pārāk liels spēles laiks. Basketbolists guva arī ceļgala savainojumu un sezonu bija spiests beigt pāragri.

«Esmu priecīgs, ka atgriežos Valmierā un ar nepacietību gaidu sezonas sākumu. Iepriekšējā sezona man nebija visai veiksmīga, tāpēc to vēlos ātrāk aizmirst. Esmu izsalcis pēc basketbola un domāju, ka Valmierā spēšu atgūt spēļu garšu. Treneris man ir labi zināms, tāpat kā lielākā daļa spēlētāju. Nevaru sagaidīt, kad sāksim kopā visi strādāt. Valmieras līdzjutēju un pilno tribīņu priekšā vienmēr bijis prieks spēlēt un zinu, ka tā būs arī šosezon,» izteicās Kaufmanis.

Kopā ar viņu komandā atgriezies vēl viens Valmieras sporta skolas audzēknis Kalvis Krūmiņš (22), kurš aizvadītajā sezonā pārstāvēja BK «Jelgava».

Jau ziņots, ka pie kluba stūres stāsies bijušais vienības treneris Varis krūmiņš.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu