Krēms, kas izaicina dārgu lāzera procedūru (10)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Nav nepieciešams veikt dārgas sejas lāzera procedūras, lai saglabātu savu sejas ādu jauneklīga izskata. L'Oréal Paris sievietēm piedāvā jaunu produktu, kas izaicina lāzera procedūru. Pateicoties aktīvo vielu kombinācijai, jaunais Revitalift Laser sejas krēms mitrinās tavu sejas ādu un aizsargās to pret novecošanos.

L'Oréal Paris Revitalift Laser sejas krēms palielina ādas elastību un palīdz atjaunot bojāto ādu, kā arī mitrina un stimulē ādas pretnovecošanās procesu. Jaunā sejas krēma pamatā ir izstrādāta viela pret novecošanos Pro-xylaneTM, kas atjauno ādas balsta sistēmu - kolagēnu, uzlabo ādas virsējo un dziļo slāņu savstarpējo saķeri, palielina ādas biezumu un elastību, atjaunojot sejas kontūras.

Dr. med. Māra Rone - Kupfere stāsta: «Ir ļoti svarīgi parūpēties par savu sejas ādu jau laicīgi, tāpēc regulāri ir jāveic ādas attīrīšana un sejas krēma uzklāšana. Sievietēm kļūstot vecākām, papildus ādas kopšanas programmā jāiekļauj arī serumi, kas ādai sniedz pilnvērtīgāku kopšanu.»

Lai aizsargātu savu sejas ādu pret grumbām un novecošanos regulāri jāveic ādas attīrīšana un sejas krēma uzklāšana. Papildus pēc 40 gadu vecuma ādas kopšanas programmā jāiekļauj arī serumi, kas ādai sniedz nesalīdzināmi pilnvērtīgāku kopšanu. L'Oréal Paris Revitalift Laser sērijā ietilpst trīs produkti, kas piemēroti visiem ādas tipiem – pat jutīgai ādai.

Sejas krēms - samazina grumbas, uzlabo ādas tvirtumu un atjauno sejas kontūras.

Dziļas iedarbības serums – samazina grumbas, padara ādu tvirtāku, padara poras vienmērīgākas un uzlabo ādas kvalitāti.

Krēms ādai ap acīm - samazina grumbas, samazina maisiņus zem acīm, padara ādu tvirtāku, bagātināts ar kofeīnu, kas stimulē mikro cirkulāciju, metāla aplikators atvēsinošai iedarbībai.

L'Oréal Paris Revitalift Laser no citām produktu sērijām atšķirīgu padara tā aktīvo vielu kombinācija, turklāt Revitalift Laser krēma efektivitāte tika salīdzināta ar frakcionēta ar CO2 lāzera procedūru, un rezultāti bija iespaidīgi – krēma lietošana divas reizes dienā ļāva samazināt ādas nevienmērīgumu par 18%, savukārt lāzera procedūra par 20%. Pētījumi pierādīja, ka Revitalift Laser krēma sastāvā esošais Pro-xylane™ (pro-ksilāns) patiesi samazina grumbas un to var salīdzināt ar vienu no visefektīvākajām dermatoloģiskajām skaistumkopšanas procedūrām – frakcionēta CO2 lāzera procedūru.

L'Oréal Paris VIP kluba biedres

http://bit.ly/15lJmMu

* Apmaksāts reklāmas raksts

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu