Labāko dāvanu tops vīrietim - medniekam (76)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Ņemot vērā, ka tuvojas 23.februāris, ko daļa sabiedrības joprojām svin kā Vīriešu dienu, Latvijā lielākais mednieku centrs «Purnavu Muiža» veikusi aptauju, - kādu dāvanu visbiežāk sievietes izvēlas savam vīrietim - medniekam, portālam «Apollo» pastāstīja Līva Dumpe.

Aptaujātās sievietes atzinušas, ka dāvanu pirkšana vīrietim ir sarežģīts un laikietilpīgs process, tāpēc labākās dāvanas esot tās, kas atbilst vīrieša hobijam. Uzsverot, ka dāvanas dāvināt var vienmēr, «Purnavu Muiža» izveidojusi dāvanu sarakstu, ar kurām iepriecināt var ne tikai vīriešus, kuru vaļasprieks ir medības, bet arī jebkuru stiprā dzimuma pārstāvi.

Apkopojot biežāk izvēlēto dāvanu sarakstu, «Purnavu muiža» izveidojusi sekojošu sarakstu:

- Visbiežāk sievietes dāvināšanai izvēlas dažādu modeļu un pielietojuma nažus, kurus iespējams pielietot arī ikdienā. «Purnavu muiža» šogad svētku dāvanai iesaka izvēlēties nažus ar neparasta materiāla vai dizaina spaliem, piemēram, no valrieksta saknes.

- Vīrietim, kuram jau viss ir, var dāvināt neparastākas dāvanas, dažādus kvalitatīvus un izturīgus medību priekšmetus un aksesuārus - brilles, blašķes vai kabatas lukturi. Joprojām aktuāli ir dāvināt mantas ar personīgu iegravējumu, piemēram, kabatas nazi vai blašķīti ar iegravētiem mednieka iniciāļiem.

- Vasaras un festivālu sezonai gatavojieties, vīrieši priecāsies par dāvanām atpūtai pie dabas un ūdens tuvumā. Tas ir apģērbs, apavi un aksesuāri, kas īpaši izvēlēti, atbilstoši mainīgajiem Latvijas laikapstākļiem, gan jaunāko tehnoloģiju aktualitātēm un sasniegumiem apģērbu ražošanā. Tie var arī būt kvalitatīvi un izturīgi gumijas zābaki vai gariem pārgājieniem piemēroti apavi.

- Dāvanu kartes no veikala, kurā nopērkams viss vaļaspriekam. Dāvanu karte ir lielisks veids kā iepriecināt gan kaislīgu mednieku, kā arī ikvienu aktīvas un daudzpusīgas atpūtas cienītāju. Kā uzsver «Purnavu Muižas» speciālisti, tas ir mīts, ka dāvanu kartes ir bezpersoniskas, ja tā ir no specializētā veikala, specifiskam hobijam, katrs var izvēlēties dāvanu atbilstoši savām vēlmēm.

- Oriģināla dāvana esot iespēja «šaut bez pulvera» medību stimulatorā jeb interaktīvajā šautuvē, kurā ir radīti apstākļi pēc iespējas tuvāk reālām medībām brīvā dabā. Tāpat kā īstās medībās, šeit ir jāizvēlas patrona, jānosaka medību objekts, šaušanas ierocis.

- Izvēloties piemērotu dāvanu, jāņem vērā arī vīrieša profesija un ikdienas dzīves ritms. Vīriešiem, kas bieži ceļo, iespējams izvēlēties dāvanā izturīgas un ietilpīgas ādas ceļojuma somas vai portfeļus. Biznesa partnerim vai darba kolēģim, kura vaļasprieks ir medības, iespējams dāvināt ko praktiskāku.

Komentāri (76)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu