Lady Gaga jaunais albums debitējis «Billboard 200» topa pirmajā vietā (10)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu popdīvas Lady Gaga trešais albums «ARTPOP» pēc iznākšanas uzreiz nonācis «Billboard 200» topa pirmajā vietā. Pirmajā nedēļa pēc iznākšanas tas pārdots 258 000 eksemplāru, no kuriem 57% bija digitālās lejupielādes, liecina kompānijas «Nielsen SoundScan» dati.

Tas ir otrais Lady Gaga albums, kas sasniedzis topa pirmo vietu. 2011.gadā to izdarīja arī iepriekšējais albums «Born This Way», kam pirmajā nedēļā tika pārdots 1,1 miljons eksemplāru. Lielā mērā par to jāpateicas interneta veikalam «Amazon», kas ierakstu tirgoja par 99 centiem (51 santīmu). Tomēr Lady Gaga šoreiz nespēja mēroties spēkiem ar šī gada veiksmīgāko debiju - dziedātāja Džastina Timberleika albumu «The 20/20 Experience», kas pirmajā nedēļā tika pārdots 968 000 eksemplāros.

Kopumā pagājušajā nedēļā ASV tika pārdoti 5,4 miljoni mūzikas albumi, kas ir par 5% mazāk nekā pērn šajā pašā laika periodā. Nedēļas otrais visvairāk pārdotais albums bija repera Eminema «The Marshall Mathers LP 2» ar 210 000 eksemplāriem. Trešo vietu ieņēma hitu izlase «Now 48», kam sekoja realitātes šova «Duck Dynasty» Ziemassvētku mūzikas albums «Duck the Halls: A Robertson Family Christmas». Pirmo piecinieku noslēdz popdziedātājas Keitijas Perijas jaunākais ieraksts «Prism».

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu