«Lakers» zvaigzni Gazolu spēles laikā piemeklējis reibonis (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

NBA komandas Losandželosas «Lakers» līderi spāņu centra uzbrucēju Pau Gazolu regulārā čempionāta mačā piemeklējis reibonis.

Tas kalpojis par iemeslu, kādēļ 33 gadus vecais basketbolists nevarēja svētdien aizvadīt visu otro puslaiku pret Orlando «Magic» komandu, tomēr «Lakers» komanda, kas šosezon ir viena no vājākajām līgā, šo spēli uzvarēja ar 103:94.

«Gazolam nebija labi jau spēles pirmajā pusē, tāpēc viņš devās uz ģērbtuvēm. Pēc tam viņš atnāca atpakaļ un noslēdza pirmo puslaiku,» sacīja «Lakers» galvenais treneris Maiks D'Antoni.

Nakti uz pirmdienu Gazols pavadīja slimnīcā, taču nav zināms, vai viņš varēs iziet laukumā otrdien paredzētajā mačā pret Ņujorkas «Knicks», kas būs abu vienību pirmā tikšanās reize kopš Ņujorkas kluba prezidenta amatā stājies leģendārais Fils Džeksons, kurš savulaik Losandželosas klubu piecas reizes aizveda līdz NBA čempionu titulam.

Gazols šosezon 59 spēlēs caurmērā guvis 17,5 punktus un izcīnījis 9,8 atlēkušās bumbas. Abos rādītājos viņš ir labākais komandā.

Kā zināms, savainojuma dēļ sezona priekšlaicīgi beigusies «Lakers» līderim Kobe Braientam.

«Lakers» šosezon izdevies izcīnīt 23 uzvaras 69 spēlēs, kas Rietumu konferences kopvērtējumā to ierindo priekšpēdējā, 14. vietā. Losandželosas klubs jau ir atvadījies no izredzēm iekļūt izslēgšanas spēlēs.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu