«Līvu akvaparks» sagaidījis divmiljono apmeklētāju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/«Scanpix»

Par «Līvu akvaparka» divmiljono apmeklētāju kļuvusi Jelgavas novada Zaļenieku pamatskolas skolēnu grupa. Tā kā precīzi apaļā skaitļa apmeklētājs tika fiksēts rudens akcijas «Brauc ar klasi» ietvaros, akvaparks nolēma par divmiljono apmeklētāju nominēt visu Zaļenieku skolēnu grupu.

Akvaparka izpilddirektore Velta Lasmane pauž gandarījumu: «Esam ļoti priecīgi, ka divmiljonais apmeklētājs ir tieši Latvijas skolēnu grupa. Lai gan pēc provizoriskajiem datiem, divmiljono apmeklētāju cerējām sagaidīt jau pavasarī, tas notika rudenī. Tas skaidrojams ar to, ka vērojams kritums pašmāju apmeklētāju segmentā. Savukārt ārvalstu apmeklējuma segmentā bija 4% liels pieaugums, sasniedzot 75% no visiem apmeklētājiem,» analizējot aizgājušās vasaras sezonas datus, piebilst Lasmane.

30 skolēnu grupa dāvanā saņēma 2 000 000 sekunžu jeb 555,6 garu stundu atpūtu «Līvu akvaparkā». Katrs skolēns savā īpašumā ieguva trīs ielūgumus četru stundu apmeklējumam, un 50 ielūgumi tika dāvināti Zaļenieku pamatskolai.

Ik gadu «Līvu akvaparks» organizē rudens un pavasara akciju «Brauc ar klasi» Latvijas, Lietuvas un Igaunijas skolām. Akcijas ietvaros katru gadu to apmeklē 20 000 skolēnu no visas Baltijas. Tas liecina, ka «Līvu akvaparks» ir nozīmīgs tūrisma objekts Baltijas reģionā, piesaistot tūristus un saglabājot eksportspēju arī šajā auditorijā,» atzīmē akvaparka izpilddirektore.

Novembrī sāksies tradicionālā studentu akcija.

Ekonomiskās krīzes ietekmē mainīts «Līvu akvaparks» darba laiks. Akvaparks atvērts piecas darba dienas nedēļā (slēgts pirmdienās un otrdienās).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu