Lūsiņš: Labi, ka ir izdevies atrast komandu (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja vārtsargs Edgars Lūsiņš parakstījis līgumu ar Dānijas augstākās līgas klubu «Copenhagen Hockey», tā sarunā ar «Apollo» pastāstīja vārtsargs.

Vēl pirms pāris dienām Edgars sacīja, ka cer līdz novembra beigām atrast komandu. Vārtsargs atklāja, ka norisinās pārrunas ar citu Dānijas komandu «Ersbjerg», taču klubs vilcinās un Lūsiņam skaidru atbildi par līguma parakstīšanu nedod. Nule zināms, ka vārtsargs pievienosies «Copenhagen Hockey» klubam.

«Šodien jau lidoju uz Dāniju. Ar komandu noslēgts pārbaudes laika līgums, bet nākamā spēle čempionātā ir 26. Oktobrī. Zinu to, ka abi esošie kluba vārtsargi ir dāņi, bet komandai čempionātā pārāk labi neiet, tā tabulā ir lejasgalā,» sacīja vārtsargs.

«Ir labi, ka esmu vismaz atradis klubu un ir notikusi kaut kāda virzība uz priekšu. Nākamais mačs klubam pret manu bijušo komandu «Herlev»,» piebilda Edgars.

Aizvadītajā sezonā vārtsargs spēlēja Čehijas otrās līgas klubā HC «Most», bet vēlāk pārgāja uz Vācijas otrās līgas komandu Hannoveras «Indians».

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu