Maltās gaļas kukulītis jeb <i>Viltotais zaķis</i>

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Nepieciešams:

500 g maltas cūkgaļas
500 g maltas liellopu gaļas
1 sarkanā paprika
1 burkāns
1 sīpols
2 daiviņas ķiploka
2 seleriju kāti
2 marinēti gurķi
sāls
pipari
2 olas
3 šķēles baltmaizes
2 ēdamkarotes sviesta

Pagatavošana:

Cūkgaļu sajauc ar liellopu gaļu, pieliek sāli (apmēram ēdamkaroti), olas, ūdenī izmērcētu baltmaizi, piparus, izspiestu ķiploku.

Burkānu sarīvē uz rupjās rīves, pārējos dārzeņus sagriež ļoti smalki. Sviestā apcep burkānus, seleriju, papriku, sīpolus un atdzesē. Atdzesētus piejauc gaļai, pieliek arī sagrieztos gurķus. Masu samaisa, liek ietaukotā keksa formā, cep 180 grādos vienu stundu. Pasniedz ar kartupeļu biezputru vai izmanto sviestmaizēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu