«Mana Latvija» - nodarbība bērniem (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rudens tumšākajā laikā Latvijas Nacionālais vēstures muzejs mazajiem apmeklētājiem piedāvā patriotisku nodarbību «Mana Latvija», kura palīdzēs sagatavoties valsts svētkiem - Latvijas Republikas proklamēšanas gadadienai 18. novembrī un Lāčplēša dienai 11. novembrī. Sākums plkst. 12.00.

Bērni uzzinās par vēsturiskajiem valsts veidošanās laika notikumiem, to dalībniekiem, kā arī par apbalvojumiem, kādi tika radīti Brīvības cīņu varoņu godināšanai. Jauniegūtās zināšanas pārbaudīt varēs, atbildot uz dažādiem jautājumiem un aizpildot uzdevumu lapas.

Par ģimeni šā pasākuma kontekstā muzejs uzskata pirmsskolas un jaunāko klašu bērnus, kurus muzeja apmeklējuma laikā pavada pieaugušie (vecāki, radinieki, draugi).

Maksa par pasākumu – 2.50 Ls neatkarīgi no ģimenes locekļu skaita.

Jābrauc ar 5. vai 9. tramvaju līdz pieturai «Aldaris» vai ar 267. maršruta taksometru līdz galapunktam. Ir autostāvvieta.

Nākamā plānotā cikla «Ģimene muzejā» nodarbība rudens/ziemas sezonā:

14. decembrī plkst. 12.00 «Mācīsimies Ziemassvētku dzejolīti muzejā jeb Mazās Māras ziemas stāsts».

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu