Nepieciešams:
Mannas buberts ar dzērveņu mērci (17)
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
100 g mannas putraimi
500 ml piena
5 olas
7 ēdamkarotes cukura
1 ēdamkarote vaniļas cukurs
sāls
Pagatavošana:
Uzvāra pienu, pieliek sāli, iemaisa mannu, vāra, līdz sanāk pabieza putra. Olu dzeltenumus saputo ar vaniļas cukuru. Olu baltumus saputo ar cukuru. Olu dzeltenumus iejauc putrā, pēc tam iegūtajā masā iecilā stingri saputotus olu baltumus, ļauj «uzmest burbuli», ņem nost no uguns.
Pasniedz atdzesētu ar dzērveņu mērci.