Nedēļas horoskops: 25. jūnijs – 1. jūlijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

 

AUNS

Tevī parādīsies oratora un organizatora talants. Ikdienišķajām lietām radīsi pavisam jaunu un ļoti oriģinālu pieeju. Labais kontakts ar apkārtējiem ļaus iemantot jaunus paziņas un nostiprināt jau esošās saiknes. Enerģiskākie zīmes pārstāvji ne reizi vien nonāks plašākas auditorijas uzmanības centrā. Nedēļas nogalē velti laiku sev tīkamām nodarbēm. Pats piemērotākais būs aktīvs atpūtas veids.

VĒRSIS 

Vēlēsies uzrādīt pēc iespējas labākus profesionālos rādītājus, tāpēc ļoti daudz enerģijas un laika veltīsi tieši darbam. Liec lietā sev piemītošās praktiskās iemaņas un saimnieciskās dotības. Kāda prezentācija vai cits izklaides pasākums tev dos iespējas veidot jaunus lietišķos kontaktus. Iespējams, šonedēļ ne reizi vien nonāksi visai saspringtā situācijā, kurā var nākties pieņemt diezgan kardinālus lēmumus.

DVĪŅI

Pirmdien un otrdien veiksies garīgā darba darītājiem. Ar zinātni saistītie var nonākt pie negaidītiem atklājumiem. Zvaigznes būs labvēlīgas arīdzan ar mākslu saistītajiem. Privātajā dzīvē tu vēlēsies pārmaiņas. Taču centies būt iejūtīgāks pret partneri, ņem vērā arī viņa vēlmes un uzskatus. Nedēļas izskaņā ieteicams aizmirst visu ikdienišķu un izbaudīt ko patiesi eksotisku. Iespējams, kāds no draugiem kā reizi tev piedāvās ko tādu.

VĒZIS

Filozofiska un pārdomām bagāta nedēļa. Tev nāksies tikt skaidrībā par saviem turpmākajiem plāniem, kas var izrādīties visai sarežģīts process. Iespējams, kāds no tuvinieku vidus palīdzēs tev objektīvāk izvērtēt esošo situāciju un sniegt vērtīgus padomus. Nav izslēgta pastiprināta interese par psiholoģiju un ezoteriskajām lietām. Ģimenes dzīvē tu būsi ļoti gādīgs pret tuvajiem, rūpēsies, lai viņiem nekas netrūktu.

LAUVA

Liela nozīme būs taviem kontaktiem un spējai piesaistīt vajadzīgo cilvēku uzmanību. Svarīgi apzināties patiesi svarīgās lietas, kurām arīdzan veltīt galveno uzmanību. Šonedēļ veiksmīgi tiksi galā ar prezentācijām, reklāmu un saviesīgiem pasākumiem saistīto. Tie, kuri darbojas izklaides un mākslas jomā uzrādīs patiesi labus panākumus. Nav izslēgts, ka tiksi pie sava slepenā pielūdzēja.

JAUNAVA

Daudz domāsi par savu profesionālo izaugsmi. Iespējams, apmeklēsi dažādus kursus, smelsies pieredzi no saviem līdzgaitniekiem. Šonedēļ vari risināt ar grāmatvedību, jurisprudenci saistītas lietas, pievērsties zinātniskam darbam. Saskarsmē ar kolēģiem būsi atsaucīgs un pretimnākošs, tai pat laikā lietišķs un noteikts. Mājas dzīvē, iespējams, vēlēsies visu iekārtot pa savam, taču pārējiem ģimenes locekļiem būs savas domas šajā sakarā.

SVARI

Nedēļas pirmā puse vairāk piemērota darbam kolektīvā. Tu lieliski sapratīsies ar visa gada gājuma kolēģiem, spēsi iedvesmot līdzgaitniekus uzsākt jaunas un perspektīvas lietas. Vari veikt pārrunas ar priekšniecību un veidot jaunas sadarbības. Savukārt sākot no trešdienas vairāk padosies individuālas aktivitātes. Zināmus kavēkļus var sagādāt tehniska rakstura sarežģījumi.

SKORPIONS 

Nesteidzies pieņemt svarīgus lēmumus. Liec lietā sev piemītošās analītiķa un psihologa dotības un visu kā nākas pārdomā. Vēlams ieklausīties priekšnojautā, sevišķi, ja domā iesaistīties jaunos projektos. Kāds no zīmes pārstāvjiem meklēs savu garīgo skolotāju, jo radīsies nopietna vēlme izprast savu iekšējo būtību un patieso dzīves ceļu. Saskarsmē ar pretējo dzimumu būsi ļoti kaislīgs un romantisks.

STRĒLNIEKS

Būsi noskaņojies uz nopietnu darbu. Daudz domāsi par savu izaugsmi, kā arīdzan centīsies visādi uzlabot attiecības ar augstākstāvošajiem. Līdzcilvēki tevī saskatīs autoritāti un dzīves pieredzes bagātu personu. Jutīsies pagodināts, ja kāds vērsīsies pie tevis pēc padoma un to labprāt arī sniegsi. Attiecību jomā nav izslēgti negaidīti pavērsieni, jaunas iepazīšanās. Nedēļas nogalē tieksies pēc aktīvas atpūtas.

MEŽĀZIS

Centies it visā saskatīt pozitīvo, neļaujies drūmām domām. Tieši spēja noskaņot sevi pozitīvi būs panākumu galvenā atslēga. Iespējams,  darbs palīdzēs aizmirst nebūšanas privātajā plānā. Tomēr der apzināties, ka problēma nemazināsies, ja no tās izvairās! Tev tomēr vajadzēs atrisināt visus sasāpējušos jautājumus ar otro pusīti, lai tu atgūtu sirdsmieru un dzīvesprieku. Pievērs lielāku uzmanīgu dzīves garīgajai pusei.

ŪDENSVĪRS

Nedēļa solās būt aktīva un patīkamiem notikumiem bagāta. Darba lietās esi lietišķāks, rūpīgāk plāno savu ikdienu, citādi vari nepaspēt īstenot svarīgākās ieceres. Tev labi padosies visa veida intelektuālais darbs. Vēlme komunicēt ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem var mudināt iesaistīties kāda organizācijā vai pat pašam tādu dibināt. Liels palīgs tavās aktivitātēs būs mērķtiecība un neatlaidība.

ZIVIS

Pastiprinātu uzmanību veltīsi dzīves intīmajai pusei. Brīvie zīmes pārstāvji daudz aktīvāk meklēs jaunas iepazīšanās iespējas. Daiļā dzimuma pārstāves var iztērēt daudz naudas, lai uzlabotu savu ārieni, iegādājoties jaunu apģērbu, apmeklējot dažādas skaistumkopšanas procedūras. Darba lietās tu daudz labprātāk veiksi ikdienišķos pienākumus, atturoties no jaunu lietu uzsākšanas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu