Nespējot sadalīt mēģinājuma telpas, sakaujas mūziķi; viens sadurts (108)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Dereksay, CC licence

Sestdien, nespējot sadalīt mēģinājumu zāli, Rīgā sakāvušies vairāki mūziķi, no kuriem viens konflikta laikā ticis arī sadurts.

Valsts policijā portālam «Apollo» pastāstīja, ka sestdien pa dienu Slokas ielā kādā mēģinājumu zālē ieradās vairāki mūziķi, kuriem šajā laikā bija sarunātas mēģinājumu zāles telpas. Taču, nonākot telpās, viņi konstatēja, ka tās vēl nav pametusi grupa, kura mēģinājusi savus skaņdarbus pirms viņiem.

Tā kā neviena no abām kompānijām nevēlējās piekāpties, starp mūziķiem izcēlās strīds, kas īsi pēc tam pārauga kautiņā. Dūru vicināšanas laikā viens no mūziķiem ar nazi sadūris 31 gadu vecu vīrieti.

Aizdomās par miesas bojājumu nodarīšanu aizturēts 1987. gadā dzimis vīrietis, kurš agrāk policijas redzeslokā nav nonācis.

Noskaidrots, ka neviens no konfliktā iesaistītajiem nebija alkohola vai citu apreibinošo vielu ietekmē, taču šobrīd izmeklēšana turpinās, lai noskaidrotu pārējās notikušā detaļas.

Komentāri (108)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu