Nogalinātā studente ar iespējamo slepkavu iepazinās sociālajā tīklā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Nogalinātā studente Elīna Pupiņa ar savu iespējamo slepkavu iepazinās sociālajā tīklā, kur viņai iepatikās puiša asprātīgie ieraksti, otrdien vēstī «Diena».

Nogalinātā meitene bija talantīga māksliniece, komunikācijas zinātnes pēdējā kursa studente, kura gatavojās bakalaura darba aizstāvēšanai, bet viņas iespējamais slepkava - topošais jurists, kurš studēja augstskolā «Turība».Tāda šobrīd ir oficiālā versija, jo varmāka pats ieradies policijā un savu vainu atzinis.

Pēc meitenes pēkšņās pazušanas trauksmi sāka celt vecāki, līdz policija uzmeklēja viņas puiša Jāņa Gaigala dzīvesvietu Iļģuciemā Rīgā, un, uzlaužot durvis, uzgāja meitenes mirstīgās atliekas. Pazudis bija pats dzīvokļa saimnieks un arī nauda no meitenes somiņas, par to Elīnas tēvs rakstīja sociālajos tīklos, meklējot palīdzību iespējamā slepkavas notveršanā.

Meitenei ar puisi tuvas attiecības bijušas vien pēdējās pāris nedēļas.

25 gadus vecu studentu

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu