Norvēģijā nezināmos apstākļos gājusi bojā jauniete no Latvijas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ChrisGoldNY, CC BY-NC 2.0

Norvēģijā gājusi bojā kāda jauniete no Latvijas, atsaucoties uz norvēģu ziņu portālu «Ba.no» vēsta portāls «Liepajniekiem.lv».

Aizvadītās sestdienas vakarā Norvēģijas policija 23 gadus vecās liepājnieces dzīvesvietā Bergenā, konstatējusi jaunietes mirstīgās atliekas. Par meitenes nāvi likumsargus bija informējis viņas dzīvesbiedrs, ar kuru viņa uz Norvēģiju bija pārcēlusies pagājušā gada vasarā.

Tā kā mājās neviena cita nebija, policija uz aizdomu pamata par slepkavības izdarīšanu sākumā aizturēja meitenes puisi. Pēc sekcijas izdarīšanas vardarbīgas nāves pazīmes netika atrastas un puisis tika atbrīvots. Policija sīkāku informāciju par nāves apstākļiem nesniedz, arī Norvēģijas mediju rīcība nav tuvākas informācijas.

Bojāgājušās jaunietes tuvinieki paši nav varējuši atļauties meitenes mirstīgo atlieku pārvešanu uz Latviju, taču viņu aicinājumam palīdzēt atsaukušies vairāki cilvēki un ģimenei nepieciešamos līdzekļus izdevies savākt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu