«O!Kartes Akadēmijas» pirmā koncerta labākais - Nikolajs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LNT publicitātes foto.

Svētdien norisinājās pirmais «O!Kartes Akadēmijas» koncerts, kurā savas  ugunskristības piedzīvoja divpadsmit jaunā šova dalībnieki. Pirmajā koncertā žūrijas sastāvā bija mūziķis Jānis Stībelis, izdevniecības «Mikrofona ieraksti» vadītājs Guntars Račs, dziedātāja Aisha un LNT ziņu vadītāja Ilze Dobele.

Pirmaja koncertā dalībnieki dziedāja savas mīļākās dziesmas. Diemžēl ne vienmēr mīļākās dziesmas nozīmē to, ka viņas izdodas labi nodziedāt, taču dalībnieki noteikti centās no sirds. Lelde izpildīja grupas «Putnu balle» hitu «Divi eņģeļi». Anna Dribase uzstājās ar priekšnesumu  spāņu ritmos - «Arrinconamela». Kristaps dziedāja Dona izpildīto dziesmu «Leila». Samanta Tīna dziedāja Raimonda Macata dziesmu «Saullēkts». Savukārt Laimas mīļākā dziesma, ko viņa izpildīja šo svētdien bija grupas «The Cranberries» viens no lielākajiem hītiem «Zombie». Made Ērgle dziedāja Raimonda Paula dziesmu «Ar mani atkal runā kaijas». Arī Mārtiņs Grunte dziedāja Paula  dziesmu «Tā es tevi meklēt eju». Mareks uzstājās ar supergrupas «Kings of Leon» hītu «Use Somebody». Indriķis startēja ar «Notre Dame de Paris «Belle».  Evija Sloka uzstājās ar Gunāra Freidenfelda dziesmu «Ūdensnesējs». Ivars pirmajam koncertam bija izvēlējies roķīgi smeldzīgo Fēliksa Ķiģela dziesmu «Vējā».

Tomēr skatītāji un žūrija lēma, ka vislabākais pirmajā koncertā bija Nikolajs, izpildot Elvisa Preslija dziesmu «Crazy little thing called love». Viņš ieguva eksluzīvo iespēju nākamajā nedēļā dzīvot luksus numurā.

Pēc pirmā koncerta neviens no dalībniekiem šovu nepameta, jo jaunajiem censoņiem vēl tiks dota nedēļa, lai sevi pierādītu un iekarotu skatītāju sirdis. Pirmais koncerts beidzies, jaunā šova dalībnieki ieapzīstinājuši skatītājus ar savu varēšanu, bet jau pirmdien jaunieši dosies uz Elijas ielu 17, kur aktīvi mācoties, piedaloties gan vokālajās, gan horeogrāfijas, gan aktiermeistarības nodarbībās, turpinās spodrināt savu talantu!

Cerēsim, ka nākamajā koncertā visi dalībnieki varēs iepriecināt skatītājus ar baudāmu sniegumu, vismaz aiz cieņas pret tiem atlikušajiem 600 dalībniekiem, kas bija iradušies uz pirmo atlasi un izrādījās vēl sliktāki.

Jau šo pirmdien, plkst.14.20 varat aplūkot dalībniekus pirmajā «O!kartes Akadēmijas» tiešraidē no jaunās dalībnieku dzīvesvietas – Elijas ielas 17!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu