Olas ar tunča pildījumu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Nepieciešams:
6 olas
150g tunča savā sulā
2 ēdamkarotes majonēzes
pētersīļa zaļumi
sāls

Pagatavošana:

Olas cieti novāra, noloba un pārgriež uz pusēm. Uzmanīgi izņem dzeltenumus.
Tuncim nolej lieko sulu, pievieno olu dzeltenumus, majonēzi un sāli pēc garšas. Visas sastāvdaļas labi saspaida un samaisa vienmērīgā masā.
Ar sagatavoto masu piepilda olu baltumus un rotā ar pētersīļa zaļumiem. Lai labi garšo!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu