Pauls: Ievēroju, ka pēc «Krājbankas» kraha «Vienotības» biedri sāk labāk ģērbties (397)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Ieva Čīka/LETA

Maestro Raimonds Pauls prognozē, ka Satversmes tiesas spriedums «Krājbankas»  lietā viņam būs nelabvēlīgs. Cīņu par mūža iekrājumu atgūšanu viņš sauc par smagu pārdzīvojumu, vēsta TV3 raidījums «Nekā personīga» .

Par tiesas gaitā saņemto pārmetumu, ka Pauls tagad apstrīd likumus, kurus pats reiz Saeimā pieņēmis, viņš neapvainojas. Viņš neesot ne jurists, ne finansists, tādēļ visas likumu nianses nav varējis pārzināt. Tāpat viņš nav zinājis, ka vienai bankai nedrīkst uzticēt tik lielu naudas summu.

«Nē, es pat neturu aizvainojumu, es vienkārši laikam daudz ko nesaprotu, neesmu ne jurists, ne kas...Bet, nu līdz ko bija pasludināts tas «Krājbankas» bankrots, es ievēroju, ka «Vienotības» biedri sāk arvien labāk ģērbties. Un es te pat, kā redzēju televīzijā, pirmajā kanālā, tas [finanšu ministrs Andris] Vilks (V) saģērbies, tāda ļoti moderna frizūra viņam ir..., nu, redz, mēs jau paliekam slaveni ne tikai ar dziedātājiem,» saka Pauls.

Tomēr vislielākais aizvainojums komponistam ir uz «Krājbankas» bijušajiem īpašniekiem. Neviens no viņiem šajā laikā ar Paulu nav pat mēģinājis sazināties un kaut vai atvainoties. Arī ne bijušais bankas prezidents Ivars Priedītis, kurš vēl pāris dienas pirms bankas kraha Paulam apgalvojis, ka viņa nauda ir drošībā.

Komentāri (397)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu