Paziņotas biļešu cenas uz 2014. gada PČ hokejā (11)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Biļetes uz 2014. gada pasaules hokeja čempionāta spēlēm Minskā maksās no sešiem līdz 50 eiro (4,2-35,1 latam), ceturtdien pavēstīja Baltkrievijas Hokeja federācija.

Tikmēr biļetes uz izšķirošajām spēlēm maksās, sākot no 25 eiro (17,6 latiem).

Tāpat pārdošanā nokļūs biļešu paketes uz visām dienas spēlēm, kā arī uz visām vienas arēnas spēlēm, un šajā komplektā ietilps arī dažādas ekstras, kā, piemēram, ēdināšana un ekskursija.

Biļešu tirdzniecība tiks uzsākta septembra beigās. Pasaules čempionāts hokejā Minskā nākamgad notiks no 9. līdz 25. maijam.

Pirmo maču Latvijas valstsvienība aizvadīs 10. maijā, kad plkst.16.45 sāks cīņu pret Somiju. Nākamajā dienā hokejisti spēkosies ar Vāciju, bet 13. maijā viņus sagaida cīņa pret Kazahstānu.

Vēl divas dienas vēlāk Latvijas sportisti spēlēs ar ASV, bet 17. maijā - ar Krieviju. Cīņa ar sacensību saimnieci Baltkrieviju paredzēta divas dienas vēlāk, bet B apakšgrupas noslēdzošo dueli hokejisti aizvadīs pret Šveici, ar kuru vajadzēs spēkoties 20. maijā.

Labākās četras komandas turpinās cīņu ceturtdaļfinālā.

Tā kā Latvijas izlase spēlēs vienā apakšgrupā ar sacensību saimnieci Baltkrieviju, tā savas spēles aizvadīs modernākajā hallē «Minsk-Arena», kurā var ietilpt 15 000 skatītāju.

Savukārt otra spēļu vieta būs «Čižovka Arena», kas atrodas 18 kilometrus no galvenās arēnas un spēj uzņemt nepilnus astoņus tūkstošus skatītāju.

Kā vēstīts, ar Baltkrievijas prezidenta Aleksandra Lukašenko lēmumu pasaules čempionāta dalībniekiem un ārvalstu tūristiem nākamgad no 25. aprīļa līdz 31. maijam tiks ieviesta bezvīzu ieceļošana, izceļošana un pagaidu uzturēšanās Baltkrievijā.

Šī gada pasaules čempionātā, kas norisinājās Zviedrijā un Somijā, Latvijas valstsvienība izcīnīja 11. vietu, bet Baltkrievija - 14. pozīciju. Par čempioniem kļuva Zviedrijas hokejisti, kuri finālā izcīnīja uzvaru pār Šveici, bet bronzas godalgas ieguva ASV spēlētāji.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu