Policisti neuzķeras uz Bulgārijas pilsoņa dāsnās «ēsmas» (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: thecrazyfilmgirl, CC BY-SA 2.0

Pirmdien Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Ceļu policijas darbiniekiem kādas automašīnas «Subaru Legacy» vadītājs par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumu deva 340 eiro lielu kukuli. Policisti kukuļdevēju aizturēja un uzsāka kriminālprocesu.

Kā informē likumsargi, pirmdien, ap plkst.13.30, uz autoceļa Tīnūži-Koknese 19.kilometrā policisti par braukšanu pie stūres 2,42 promiļu reibumā aizturēja kādu Bulgārijas pilsoni.

1977.gadā dzimušais vīrietis, lai izvairītos no administratīvā soda, policistiem piedāvāja visai dāsnu kukuli - 340 eiro.

Šogad šis jau ir septiņpadsmitais gadījums Rīgas reģionā, kad sākts kriminālprocess par kukuļa došanu ceļu policistam.

«Valsts policija atgādina, ka arī turpmāk cīņā ar korupciju uz ceļa pastiprinātu uzmanību pievērsīs ne tikai policistiem, kas ņem kukuļus, bet arī transporta līdzekļu vadītājiem, kas dod kukuļus. Par šādu noziedzīgu nodarījumu paredzēts sods ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods,» norāda Valsts policijas pārstāve Ance Rozīte.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu